• HOME
  • MENU

KAWIOR Z JESIOTRA

320,-/ 30gSYBERYJSKIEGO 30g.


Kawior podajemy z tostami, kwaśną śmietaną i masłem


PRZYSTAWKI

43,-CARPACCIO Z TUŃCZYKA

z sezamem,awokado, czerwoną cebulką, imbirem i aromatyczną oliwą


45,-CARPACCIO WOŁOWE

z kaparami, parmezanem i oliwą truflową


43,-ŚLIMAKI

zapiekane w kremowym sosie czosnkowo-pietruszkowym


39,-MUS Z KOZIEGO SERA

z pieczonymi buraczkami, karmelizowanymi orzechami i kawowym balsamico


ZUPY

35,-ŚRÓDZIEMNOMORSKA ZUPA RYBNA


35,-OSTRA ZUPA KRABOWA


OWOCE MORZA

19,-/szt.ŚWIEŻE OTRYGI NA LODZIE

Fine de Claire


45,-OŚMIORNICZKI

z tymiankiem i czosnkiem


49,-/2szt.MUSZLE ŚW. JAKUBA

zapiekane w delikatnym sosie z porami


44,-KREWETKI W MAŚLE

z czosnkiem,cukinią,papryczką i rozmarynem


43,-KREWETKI W MIODZIE I CHILI


39,-/szt.KREWETKI TYGRYSIE Z GRILLA

12-16dkg


95,-FRITTO MISTO - CHRUPIĄCE OWOCE MORZA

kalmary, krewetki, ośmiorniczki i małe rybki z sosami (dla dwojga)


390,-/2os.,,KRÓLEWSKI" PÓŁMISEK OWOCÓW MORZA

na lodzie: ostrygi, krewetki; gorące: małże nowozelandzkie, krewetki królewskie, muszle św.Jakuba, małe kraby, ostrygi zapiekane, z sosami: różowym, tajskim i teriyaki


390,-HOMAR THERMIDOR (600-800G)

zapiekany z masłem czosnkowym i parmezanem podawany z szafranowym aioli i salsą chipotle


...I INNE DANIA Z OWOCAMI MORZA

65,-MAŁŻE A'LA FARINA

z porami,czosnkiem,smietanką,białym winem i odrobiną curry


65,-MAŁŻE MARYNARSKIE


ŚWIEŻE RYBY PIECZONE W CAŁOŚCI Z CZOSNKIEM I ZIOŁAMI

79,-/szt.DORADA(400-600G)


89,-/szt.BAS MORSKI(400-600G)


28,-/100gTURBOT NORWESKI


RYBY (FILETY)

65,-ŁOSOŚ PIECZONY

sos kaparowo-cytrynowy


59,-DORADA PIECZONA

na świeżym szpinaku


69,-HALIBUT

na zimnym sosie z krewetkami


130,-TURBOT

z borowikami i zielonym szparagami


MIĘSA

95,-STEK Z POLĘDWICY WOŁOWEJ

w zielonym pieprzu z koniakiem


159,-STEK Z POLĘDWICY WOŁOWEJ

z foie gras


72,-PIERŚ Z KACZKI

z jabłkami glazurowana miodem


MAKARONY I PIEROŻKI ZROBIONE W NASZEJ KUCHNI

49,-CZARNE TORTELLINI

z łososiem na kremowym sosie z czuszką


135,-TAGIATELLE Z POŁÓWKĄ HOMARA


69,-CZARNE LINGUINI

z owocami morza


49,-GRZYBOWE RAVIOLI

w delikatnym sosie z kurkami


38,-GNIOCCHI

z gorgonzolą i szpinakiem


49,-RAVIOLI Z RAGU JAGNIĘCYM


JARZYNY I DODATKI

21,-SZPINAK Z CZOSNKIEM I RODZYNKAMI


21,-CUKINIA DUSZONA Z CZOSNKIEM


18,-POMIDORKI Z CEBULĄ I KAPARAMI


18,-SAŁATA „DO WSZYSTKIEGO”

mieszana z ziołami


15,-ZIEMNIAKI Z PATELNI Z ZIOŁAMI


15,-ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM


17,-FRYTKI


22,-GNOCCHI


14,-RYŻ JAŚMINOWY



JEŚLI MASZ SPECJALNĄ DIETĘ - SŁUŻYMY POMOCĄ PRZY WYBORZE DANIA


  • Polityka prywatności
  • Polityka firmy
  • Polityka cookies
  • Pełna wersja strony
© 2020 Farina & OGI-it